Η ιστορια μας

Συνεχίζουμε την παράδοση των προγόνων μας σε ένα μικρό χωριό της Λακωνίας, στον Άγιο Νικόλαο Μονεμβασίας, ίσως το αρχαιότερο χωριό  της περιοχής, αφού η Εκκλησία του χρονολογείται από το 1100 μ.Χ.  Το κύριο εισόδημα των κατοίκων ήταν και παραμένει το ελαιόλαδο με ποικιλίες Κορονέϊκη και Αθηνοελιά . Το ελαιόλαδο παράγεται την ημέρα της συγκομιδής, με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης και φυλάσσεται σε συνθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας, κάτω από αυστηρό έλεγχο υγιεινής και με την υποστήριξη σύγχρονου εξοπλισμού.  Η περιοχή λόγω του κλίματος αλλά και του εδάφους παράγει το ποιοτικότερο ελαιόλαδο με μέτρια φρουτώδη γεύση, χρυσοπράσινο χρώμα και ιδιαίτερα χαμηλή οξύτητα κάτω από 0,4% ( κατηγορία premium).

 Σε συνεργασία με τον τοπικό συνεταιρισμό τυποποίησης ΚΑΣΕΛΛ Α.Ε. τυποποιούμε το ελαιόλαδο κάτω από αυστηρούς κανόνες. Αξιοποιώντας την καινοτομία W-Box ( αναρτώμενος ασκός στον τοίχο ) προσφέρουμε στον καταναλωτή άριστη ποιότητα , σε συσκευασία εύχρηστη, βολική, υγιεινή , καθαρή και ανακυκλώσιμη.

Το ελαιόλαδο σε ασκό διατηρείται αναλλοίωτο περισσότερο από 24 Μήνες. Δεν επιτρέπει την εισροή αέρα και δεν οξειδώνεται το περιεχόμενο.

Τέρμα τα βάρη , τέρμα οι άσχημες οσμές στα ντουλάπια σας.

Ζήστε την νέα εποχή του επιτοίχιου ασκού !! 

Όραμα μας

Να αποκτήσουμε μόνιμους και σταθερούς πελάτες , προσφέροντάς τους άριστη ποιότητα σε προσιτή τιμή και άμεση εξυπηρέτηση.

Στόχος μας

Οι πελάτες  ( μέλη μας ) με την νέα συσκευασία μας  να απολαμβάνουν κάθε μέρα το ποιοτικό ελαιόλαδο χωρίς να σπαταλούν χρήμα, χρόνο και κόπο. Έτσι  απλά με το πάτημα του κρουνού θα καταναλώνουν από μερικές σταγόνες ή όσο  θέλουν. Με ένα κλικ  στη σελίδα μας θα έχουν στην πόρτα τους το προϊόν μας. Στη συνέχεια τα μέλη μας θα έχουν προνόμια και δώρα.

Καινοτομία

Η καινοτομία του αναρτώμενου ασκού W-BOX με ελαιόλαδο ήρθε για να μείνει και να αλλάξει την καθημερινή ταλαιπωρία αλλά και για καλύτερη ποιότητα ζωής . Υγεία, διότι  δεν εισέρχεται αέρας κατά το άδειασμα άρα δεν οξειδώνει το περιεχόμενο και παραμένει αναλλοίωτο περισσότερο από 24 μήνες . Μας απαλλάσσει από κάθε είδους μετάγγιση σε μικρότερα σκεύη. Δεν σηκώνουμε βάρος κάθε φορά που θέλουμε μια μικρή ποσότητα. Δεν έχουμε διαρροές που λαδώνουν τα ντουλάπια. Δεν χρειάζεται αποθηκευτικό χώρο αναρτάται απευθείας στον τοίχο. Είναι ανακυκλώσιμη συσκευασία. Με μία απλή κίνηση την αναρτάτε στον τοίχο και δεν ξανασχολείστε , παρά μόνο όταν τελειώσει  το περιεχόμενο. Άρα υγεία, οικονομία , ηρεμία , ευκολία και πολιτισμός !!.