ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Κάθε νοικοκυριό σε καθημερινή βάση χρησιμοποιεί ελαιόλαδο. Μέχρι σήμερα το ελαιόλαδο συσκευάζεται, μεταφέρεται και αποθηκεύεται σε μεταλλικά, πλαστικά ή γυάλινα σκεύη. Κατά το άδειασμα αναπόφευκτα εισέρχεται ατμοσφαιρικός αέρας ο οποίος οξειδώνει και αλλοιώνει το περιεχόμενο.

Αρκετοί από εμάς γνωρίζουμε τη διαδικασία μεταφοράς με τενεκέδες, τις μεταγγίσεις από τον τενεκέ στο μπουκάλι ( χωνιά , αντλίες ) με τις αναπόφευκτες διαρροές, τη ρύπανση και τις άσχημες οσμές στα ντουλάπια, την ταλαιπωρία και κάποιες φορές την αγανάκτηση. Ένας μόνιμος προβληματισμός το πώς θα σηκώσω τον τενεκέ, πώς θα τον μεταφέρω και που θα τον αποθηκεύσω. Αυτά παραμένουν και σήμερα.

Ενώ η βιομηχανία όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει άλματα και έχει αλλάξει προς το καλύτερο πάρα πολλούς τομείς, το συγκεκριμένο παρέμενε άλυτο έως και σήμερα.

Αυτό το τόσο πολύτιμο αγαθό για την υγεία μας, καταλήγει στον οργανισμό μας αλλοιωμένο και επιπλέον έχουμε υποστεί όλη την παραπάνω ταλαιπωρία.

Με την καινοτομία μας Wall Boxed Olive Oil, προστατεύουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου και σας απαλάσουμε από όλα τα παραπάνω.

Η ύπαρξη του ασκού με όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες, μας οδήγησε στην απόφαση να σχεδιάσουμε μια νέα ανακυκλώσιμη συσκευασία για το ελαιόλαδο, ασκός σε κουτί, η οποία σε

αντίθεση με οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην αγορά, είναι κατάλληλα διαμορφωμένη για να αναρτάται στον τοίχο, ώστε να μας απαλλάξει πλέον από όλα τα παραπάνω προβλήματα.

Το νέο μας W-Box (Walled Box) διαθέτει διαμορφωμένες και ενισχυμένες υποδοχές για να αναρτάται σε ένα ειδικό άγκιστρο στον τοίχο (άγκιστρο βιδωτό ή αυτοκόλλητο), είναι μοναδικό

παγκοσμίως ”Patent”, βολικό, πρακτικό και λύνει οριστικά το πρόβλημα της καθημερινής λήψης του ελαιολάδου. 

 Θα λέγαμε το ελαιόλαδο σε άλλο επίπεδο!

Εύκολη τοποθέτηση:

Το  άγκιστρο για το W- Box μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο με δύο τρόπους:

1ος : Τρυπώντας  στον αρμό, βάζετε το ούπα και βιδώνετε το άγκιστρο. Είναι έτοιμο για να αναρτήσετε το W-Box.

2ος: Με την ταινία διπλής όψης που διαθέτει το άγκιστρο. Αφαιρείτε το κάλυμμα της ταινίας, τοποθετείτε το άγκιστρο στο σημείο που θέλετε, πιέζετε για 1 λεπτό, το αφήνετε 24 ώρες και μετά είναι έτοιμο για να αναρτήσετε το W-Box.

Πλεονεκτήματα

Το Wall Boxed Olive Oil έχει πολλά πλεονεκτήματα, μερικά από τα οποία μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

• Είναι το μοναδικό που αναρτάται στον τοίχο

* Δεν χάνετε χρόνο σε μεταγγίσεις, το αναρτάτε στον τοίχο και όταν τελειώσει το προωθείτε στην ανακύκλωση

• Υγιεινό, εύχρηστο, βολικό, καθαρό, ανακυκλώσιμο

• Δεν εισέρχεται οξυγόνο κατά το άδειασμα, συνεπώς το ελαιόλαδο δεν οξειδώνεται

• Διατηρείται αναλλοίωτο περισσότερο από 24 μήνες

• Δεν έχει διαρροές, αποθηκεύεται εύκολα, μεταφέρεται με ασφάλεια

* Κοστίζει ελάχιστα, είναι οικονομικότερο κατά  – 30% από τις αντίστοιχες συσκευασίες σε μεταλλικά δοχεία.

* Το κόστος μεταφοράς είναι το 1/10 από τα αντίστοιχα μεταλλικά.  6 παλέτες μεταλλικά = 1 παλέτα ΒΙΒ.

* Το κόστος αποθήκευσης ( κενό ) είναι το 1/10 από τα αντίστοιχα μεταλλικά